Коледен концерт, прожекция на детски филм, кулинарни демонстрации, коледни базари

...
Коледен концерт, прожекция на детски филм, кулинарни демонстрации, коледни базари
Коментари Харесай

Коледната елха и светлинна украса грейват в Брезово на 1 декември

Коледен концерт, прожекция на детски филм, кулинарни демонстрации, коледни базари и начинания изпълват празничния календар на общината през целия месец декември
Прочетете още
Коледната елха и светлинната декорация блеснат в Брезово на 1 декември. Точно в 16:30 ч. ще бъде обещано началото на празничните начинания, проведени от Общинска администрация. Допълнително коледно въодушевление ще предадат осъществяванията на детски песни на надарени дечица от ДГ „ Вела Благоева “. Дейните малчугани ще бъдат сюрпризирани от джуджетата на Дядо Коледа, които са им приготвили игри, танци и лакомства.

По традиция ще бъдат запалени светлините на живото иглолистно дръвче пред читалище „ Отец Паисий – 1876 година “.

За втора поредна година читалището в Брезово ще прожектира детски коледен филм. Тазгодишният избор на читалищното настоятелство е „ Нико и пътят към звездите “. Прожекцията ще бъде на 15 декември от 16:30 часа, а входът 2 лева

Празниците не престават на 22 декември с коледен базар, в който присъединяване ще вземат възпитаници от СУ “Христо Смирненски ” и ПГ „ Златю Бояджиев “. Със свои произведения ще се включат и деца от ДГ „ Вела Благоева “. Коледни играчки, декорации, кулинарни изкушения и други произведения, ще откриете на базара, който ще отвори в 16:30 часа. По-късно на същия ден, в 18:30 часа, започва коледният концерт. Участие ще вземат деца от детската градина в Брезово, самодейни сформира от общината, гостуващи самодейни сформира, както и любителският сценичен колектив “Жулиета Попова ”. Хореографите Николай Цветански и Ваня Проданова ще показват забавен коледен сюжет, в който са включени танци и скечове.

Навръх Коледа, в 11 часа, Дядо Коледа ще дойде в Брезово и дружно със Снежанка и джуджетата ще раздава дарове на послушните деца.

Финалът на празничните начинания ще бъде в последния ден на Коледа, 26 декември. За втора поредна година ще се състои “Празник на брезовската тава ”. Жители и посетители на града ще имат опцията да бъдат очевидци на проява на приготвянето ѝ, а по-късно и да дегустират вкусните гозби. Събитието ще бъде съпроводено от кулинарен базар, на който ще се продава обичайното за Брезово ядене, както и други коледни изкушения.

Вечерта ще бъде разпален коледен огън и ще се изтеглят спечелилите от томболата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР