Кои са 5-те неща от седмицата, направили впечатление на някои

...
Кои са 5-те неща от седмицата, направили впечатление на някои
Коментари Харесай

Vol. 7: Вечните кризи в Париж, колко секси е Сана Марин, последният ми курсов проект


Кои са 5-те неща от седмицата, създали усещане на някои от представителите на потомство Z* в редакцията на " Булевард България "?

Тази седмица Gen Z дневникът излиза по-късно от утринното кафе. Наложи се да сменя някои неща, тъй като се оказа по-себецентриран от нормалното. Тази линия май е присъща за, въпреки всичко аз-ът * е преди всичко.

За благополучие, когато сте в точния екип, никой не би ви разрешил да се излагате. Или най-малко да не поддържате равнище.

И по този начин, пристигна време да обърнем внимание на нещата, които (надявам се) са групово забавни за всички ни.



Париж, в който бих се разходила

От една седмица френските фермери стачкуват. Те даже съумяха - той е и най-натовареният на континента.

Протестите им станаха ентусиазъм за най-популярното ИИ изкуство този уикенд. Авторът му все още е сложен за следене, а в X (Twitter) мнозина наподобява се пробват да стартират версията, че една от фотосите е напълно същинска.

Париж стана жертва на какво ли не през миналата година. Първо беше след това, а в този момент това.

Като човек, който се е разхождал в Парижи и останал с недобро усещане от града, декларирам, че бих му дала втори късмет, в случай че наподобява по този начин както на ИИ фотосите.

Дейвид и Виктория Бекъм се самоиронизират в реклама за Супербоул

В рекламата за Супербоул с Дейвид и Виктория се пресъздава сцена от документалния сериал " Beckham ", единствено че репликата на Виктория е сменена*.

В новия клип Виктория приказва не за фамилията си, а за това че с Дейвид ще вземат участие в „ дребна реклама за едно събитие ". Тогава Бекъм се намесва и споделя „ Малка реклама? За събитие?! ".

Тук е добре да напомним, че 30-секунден спот на Супербоул коства 7 милиона $.

Тениската на Виктория в рекламата е брутална, само че имам няколко забележки по сюжетът. Първата част е супер - Виктория ненарочно омаловажава едно от най-големите събития в спортния календар.

После излиза наяве, че и двамата мислят Супербоул за бейзболно събитие. Няма проблем, въпреки всичко са британци. Впоследствие назовават Супербоул „ хокибоул " (от хокей) и тук преувеличаването ми пристигна допълнително. Струва ми, че можеше най-малко като бъркат името на Супербоул, да е с друго прилагателно, а не с втори спорт в името. Например „ Утрабоул ".

Да не приказваме за последната имитация, в която сменят името на Дженифър Анистън. Кой би объркал името на актрисата, чиято звезда изгря с ролята на Рейчъл Грийн от " Приятели "?

Иначе е ужасно, че тази година рекламодателите на Супербоул съзнателно се отдалечават от сюжети с технологии, изкуствен интелект (ИИ) и криптовалути.

 Сана Марин
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР