Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора посягат към

...
Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, повечето хора посягат към
Коментари Харесай

Ударите в чатала помагат при еректилна дисфункция: Шаолински монах

Когато се сблъскат с еректилна дисфункция, множеството хора протягат ръка към синьото хапче. Но монасите от Шаолин имат друг способ.

И до през днешния ден се носят разнообразни истории за невероятните качества на монасите от манастира Шаолин, на които елементарен човек не би могъл да повярва, в случай че не бяха записани на видео. Говори се, че тези хора не познават болката, заради което могат да вървят по горещи въглени, да се набучат на остри шипове или даже да се удрят в слабините.

ВИЖ ЕПИЧНАТА ТРЕНИРОВКА Пожарна охрана УДАРИ В ЧАТАЛА ТУК

Това, което наподобява като комплицирана просвета за окото, в действителност е просто развой, прочут професионално като " десенсибилизация ". Ако човешкото тяло постоянно е изложено на някакви мъчителни тласъци, то в последна сметка се приспособява към тях и престава да ги възприема толкоз доста. Но малко хора ще имат толкоз мощна воля да доведат този развой до край.  

Темата на нашата публикация обаче е занаятчия Уей Яобин, който идва от китайския град Луоянг, където стартира своя път в лекуването на полови разстройства. Той не вярваше в актуалната медицина, тъй че вместо това стартира постоянно да поема удари в слабините. Не единствено, че с времето му се върна мъжката мощ, само че и втвърди гениталиите си.

Сега той показа своя способ на лекуване на обществеността.

„ Колкото по-възрастен е човек, толкоз по-вероятно е разнообразни функционалности, на които можеше да разчита преди, да се провалят. Така че, когато и аз имах признаци на еректилна дисфункция, се свързах с моя преподавател и той ме посвети в античните техники на нашите предшественици. В рамките на няколко години реализирах промяна, която върна мъжествеността ми.

Първоначално желаех да си оказа помощ, само че по-късно телевизионни кореспонденти ме посетиха в Луоянг и ме популяризираха, след което хората започнаха да се редят на опашка и да желаят съвета ми. Затова създадохме група, в която някои се борят с преждевременна еякулация, а други с еректилна дисфункция. Ние се опитваме да се излекуваме благодарение на античните тренировки от Шаолин. “, похвали се Уей Яобин.

Източник: mma.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР