Когато съпругата ми предложи да експериментираме със садо-мазо секс, бях

...
Когато съпругата ми предложи да експериментираме със садо-мазо секс, бях
Коментари Харесай

Дадох ход на сексуалните фантазии на жена ми, но тя стигна твърде далеч

Когато брачната половинка ми предложи да опитвам със садо-мазо секс, бях въодушевен да опитаме. Сега това е единственият тип секс, който тя желае, и в случай че не се съглася, тя даже не ми разрешава да я допирам.

Липсва ми нежното и сантиментално правене на обич и стартирам да се тормозя, че в никакъв случай повече няма да споделяме интимността си по същия метод.

Аз съм на 34 години, тя е на 31 и сме женени от три години. Подчертавам, че половият ни живот постоянно е бил страховит. Даже допреди няколко месеца се мъчехме да държим ръцете си надалеч един от различен.

 недодялан секс

Съпругата ми в никакъв случай преди не беше проявявала подобен огромен интерес към садо-мазо секс и въпреки да сме опитали в предишното, постоянно е било за малко.

Преди три месеца обаче, от нищото, тя изрази желанието си да опита по-екстремен секс.

Каза, че желае аз да поема преобладаващата роля и да бъда недодялан и нападателен с нея.

 недодялан секс

Макар че това не беше нещо, което изключително желаех, аз се съгласих, тъй като желаех да я задоволя. Отначало не беше доста неприятно, само че с течение на времето условията ѝ ставаха все по-екстремни и налудничави.

Започна да си купува камшици и уреди за връзване и настояваше да я блъскам и да я назовавам с унизителни имена. В този миг ѝ споделих, че това е прекомерно и към този момент не ми харесва.

Вместо да направи компромис, тя се възмути и ми се обиди.

 недодялан секс

Сега въобще не желае да вършим секс. Всеки път, когато се опитам да предизвиквам нещо, тя ме отблъсква. Много рядко получавам даже целувка или прегръдка.

Чувствам се доста откъснат от нея и не знам какво да върша. Потърсих мнението на психолог и ето какво ми сподели:

„ Не е необичайност, че когато някои хора вкусят от по-екстремния секс, те постоянно губят интерес към обичайния.

Никой в никакъв случай не би трябвало да бъде принуждаван да прави нещо полово срещу волята си, тъй че, апелирам, не правете нищо, което ви кара да се чувствате неловко.

Много е евентуално тя да изпитва засегнатост и може би да отхвърля секс като метод да ви накаже. Намерете спокоен миг, в който да поговорите с нея, надалеч от спалнята.

Обяснете ясно възприятията си и ѝ кажете, че държанието ѝ се отразява на брака ви. Бъдете търпеливи и нещата ще си дойдат на мястото. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР