Когато НХЛ въведе игра 3 на 3 в продължения преди

...
Когато НХЛ въведе игра 3 на 3 в продължения преди
Коментари Харесай

Връщането на 3ICE дава на НХЛ още един шанс да види как работи потенциална промяна на правилото 3 на 3 OT

Когато НХЛ вкара игра 3 на 3 в продължения преди близо десетилетие, концепцията беше да се види най-голямата скорост и умения, които хокейът можеше да предложи.

През последните години 3 на 3 се забави, което накара ръководителите на лигата да разискват промени в разпоредбите, като да вземем за пример да не разрешават на шайбата да се връща зад централната алена линия като още веднъж и още веднъж в баскетбола. Лигата 3ICE има това предписание през цялото време и завръщането й за трети сезон тази пролет и лято е още един късмет за НХЛ да види по какъв начин работи опитът за евентуална бъдеща приложимост.

„ Това е едно от обичаните ми правила “, сподели Лари Мърфи, член на Залата на славата, четирикратен първенец на Купа Стенли и треньор на 3ICE, като добави, че би подкрепил НХЛ да направи тази смяна. „ Това, което е ужасно в правилото на алената линия над и обратно, е, че оказва малко по-голям напън върху шайбата – тимът с шайбата, тимът, притежаващ топката. Те имат по-малка повърхност за работа. “

Отборът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР