Когато кажем Индиана Джоунс в главите ни веднага изплува образа

...
Когато кажем Индиана Джоунс в главите ни веднага изплува образа
Коментари Харесай

40 години по-късно - защо Том Селек е отказал ролята на Индиана Джоунс

Когато кажем Индиана Джоунс в главите ни незабавно изплува облика на Харисън Форд. Просто тъй като за всички тези години точно това е една от най-емблематичните функции за артиста.
 Том Селек, “Приятели ” и за какво се е плашел от ролята си в сериала артистът
От какво е бил изплашен един от актьорите в “Приятели ”

И на най-опитните им е мъчно...

Но е можело да бъде по напълно друг метод. В записките си You Never Know, които би трябвало да излязат на пазара при започване на месец май, Том Селек споделя за какво той не е бил иконичния приключенец.

Оказва се, че през далечната 1980 година Джордж Лукас и Стивън Спилбърг са правили кастинг за ролята на Индиана Джоунс. Кастинг, в който Том Селек е издаден най-вече и точно той е получил ролята на приключенеца в " Похитителите на изчезналия кивот ".
 Снимка 661837

Селек е бил огромен почитател на " Междузвездни войни " и е очаквал с неспокойствие да стартира фотосите, само че една друга роля го стопира. Точно по това време CBS купуват правата върху сериала " Магнум " (Magnum, P.I.) и желаят да стартират фотоси допустимо най-скоро.

Оказва се, че Селек просто няма по какъв начин да се измъкне от този ангажимент и му се постанова да отхвърли ролята на Индиана Джоунс. Тогава Лукас и Спилбърг се насочват към своя втори избор за ролята - Харисън Форд.

Какво да чакаме от " Индиана Джоунс и реликвата на ориста "

Петият и финален път, в който ще забележим Харисън Форд в ролята на приключенеца

През предходната година Харисън Форд сподели пред Deadline, че е извънредно признателен на Том Селек за това, че се е отказал от ролята на Индиана Джоунс, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР