Когато искате да забавите темпото на своя живот, трябва да

...
Когато искате да забавите темпото на своя живот, трябва да
Коментари Харесай

9 съвета как да забавите темпото

Когато желаете да забавите темпото на своя живот, би трябвало да вземете някои ограничения, които да ви отдалечат от забързаното всекидневие. Проблемите постоянно ще ги има в живота ви, по тази причина не си мислете по какъв начин може да извършите живота си розов. Работата, уговорките, любовните терзания и всичко, което се случва в всекидневието ви, може да ви кара да желаете да забавите темпото. Можете да извършите няколко привидно елементарни неща, с цел да измененията динамичността на своя живот.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по какъв начин да забавите темпото и това да ви се отрази добре.

Следвайте фантазиите си, където и да ви отведат

Да живееш сега значи да следваш всяка своя огромна и дребна фантазия. Не става въпрос единствено за това да разгърнете капацитета си, а за това да имате неограничен и безконечен капацитет. Ако имате фантазия, следвайте я до дъно, където и да ви води тя. След това продължавайте!  Когато следвате фантазиите си можете да забавите темпото, фокусирани върху вашата цел. Така няма да пропуснете някой значим подробност, който може да ви коства доста.

Обградете се с положителни хора, които ви карат да се чувствате добре

Нищо не ви пречи да присъствате в живота си повече от хора, които са отрицателни или ви пречат да вярвате, че всичко е допустимо. Ако се обграждате с ограничаващи ви хора, постоянно ще бъдете лимитирани. Намерете тези хора, които се радват на живота толкоз, колкото и вие, и в никакъв случай няма да седите в профил и да чакате своя ред. Така вие ще забавите темпото, само че ще усетите всеки значим момент, които прекарвате с значимите за вас хора. Животът няма редове, той е предопределен за всички, които могат да се включат по едно и също време.

 една връзка, забавите темпото 9 съвета по какъв начин да забавите темпото

Признайте, че животът не е идеален, и се радвайте, че не е

Често не живеем пълноценно сега, тъй като желаеме нещата да са съвършени. Ще ви разкрием една дребна загадка – няма такова нещо като съвършенство. Престанете да бъдете толкоз внимателни и просто се наслаждавайте на пътуването. Като забавите темпото, ще видите всички дефекти и ще се концентрирайте върху елиминирането им.

Нямайте упования

Ако очаквате метода, по който нещата ще се развият, или обратите, които животът може да ви сервира, тогава няма да можете да ги изпитате такива, каквито са. Предварително построените показа за това, което ви чака, единствено лимитират прекарването. Престанете да го обмисляте и просто го оставете да се случи. Опитайте се просто да забавите темпото и търсете спокойното развиване на живота си.

Живейте без планове и преценки

Ако желаете да живеете в сегашното, спрете да мислите за желанията на нещата и приемете, че такива няма. Това значи, че не би трябвало постоянно да търсите за какво нещо се случва или да се пробвате да разберете по какъв начин приключва. Това няма да ви разреши да забавите темпото, а тъкмо противоположното. Постоянните опити да приписвате планове или съждения за нещо ви отклоняват от това да изживеете прекарването в неговата целокупност.

Престанете да си поставяте непостижими цели

Няма по какъв начин да забавите темпото на живота си, в случай че си поставяте цели, които не можете да постигнете. Така не живеете по предопределение, тъй като допускате, че ви чака нещо по-добро. Това е все едно да не изядете вечерята си, тъй като чакате десерта. Мисленето, че нещо по-добро ще пристигна, и отричането на това, което е тук и в този момент, ви кара единствено да гледате обратно със страдание. Това не значи да не мислите позитивно, в противен случай. Продължете да го вършиме, само че се научете да се радвате и на сегашния миг. В противоположен случай най-после ще съжалявате, че не сте се наслаждавали повече на пътуването.

 9 съвета по какъв начин да забавите темпото 9 съвета по какъв начин да забавите темпото

Научете се да казвате „ не “

Трудно е да живеете сега, когато имате прекалено много отговорности или сте толкоз заети, че нямате време да помиришете розите. Да се научите да казвате „ не “ ви разрешава да не вършиме толкоз доста неща, само че когато извършите нещо, то значи доста повече, тъй като имате време да вложите в него всичко, което сте, и същинския си дух. Да казвате „ не “ на повече неща ви разрешава да се наслаждавате на доста повече от живота и по този начин ще съумеете да забавите темпото, тъй като няма да поемате толкоз доста задължения.

Мислете ексцентрично

Никога не се ограничавайте с това, което мислите, че съществува, или с това, което смятате, че може да съществува. Ако желаете да присъствате в личния си живот, вярвайте, че съществуват такива неща като чудеса. Когато видите елементарен път, заобиколете го и поемете по пътя, който е неравномерен, комплициран и цялостен с трудности. Помнете, че става въпрос за пътуването, а не за достигането до края.

Навеждайте по-малко главата си и се оглеждайте повече

Изключете се от мрежата и започнете да живеете! Да живеем сега е нещо, което рядко вършим. Прекалено планувани, заети и подтиквани, ние постоянно сме разсеяни от нещата към нас и в никакъв случай не живеем напълно в света. Да се научите да живеете в сегашното значи да измененията това, в което вярвате, и да не се ограничавате до нещата, които смятате, че „ знаете “ или са ви „ известни “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР