Когато имаш 157 млн. лв. за 2018 г., които означават

...
Когато имаш 157 млн. лв. за 2018 г., които означават
Коментари Харесай

Шефът на Зъболекарския съюз: Почвам се да се питам дали скандалът с НЗОК е случаен

Когато имаш 157 млн. лева за 2018 година, които значат здраве за устатата на българските жители, когато си приключил в точния момент преговорния развой, по какъв начин да реагираш в един миг, когато се приказва за задлъжнялост на НЗОК към други европейски здравни каси, дават се голословни образци, хвърлени във въздуха. Това попита в предаването "Още от деня " ръководителят на Българския зъболекарски съюз доктор Николай Шарков във връзка сакндала с НЗОК.

Човек би трябвало да бъде прагматичен в диалозите си с институциите и да споделя истината. Няма аргументи Националният рамков контракт да не бъде подписан. Бюджетът е законно признат, нашият рамков контракт е от един месец на уеб страницата на Зъболекарския съюз. Сигурен съм, че и Лекарският съюз на следващия ден ще подпише контракта.

Това беше следващият скандал в един миг, в който България е ръководител на Съвета на министрите на Европейския съюз. Почвам се да се запитвам дали това е инцидентно. От този скандал нямат интерес нито Българският зъболекарски съюз, нито Българският лекарски съюз, нито пациентите. Заради 600 жители да не се подпише Националният рамков контракт, това би било парадокс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР