Когато бяхте по-млади, нямаше нищо по-различно от това да ви

...
Когато бяхте по-млади, нямаше нищо по-различно от това да ви
Коментари Харесай

Купувачите в Исландия се тълпят, за да купят „брилянтен“ обрат на емблематичните сладкиши от детството

Когато бяхте по-млади, нямаше нищо по-различно от това да ви разрешат да си купите сладкиши с джобните си пари и да им се присмивате на всички – и супермаркетът в Исландия оказва помощ тези носталгични усеща процъфтяват с новото им сладко издание.

Става по-топло и пред нас са дълги слънчеви дни в парка и топли вечери с другари. И когато сте с другари и нямате какво друго да вършиме, с изключение на да мързелувате под слънчевите лъчи, какво по-хубаво от яденето на вкусна ледена близалка, с цел да се разхладите? Е, Исландия има тъкмо това за тези, чието обичано лакомство от детството е Rainbow Drops. 90-годишната закуска Swizzels е направена от ориз и захаросана набухнала царевица, само че Исландия пусна опция на близалка за почитателите - и хората полудяха за нея.

Когато New Foods UK разгласява лакомството в своите обществени медии, хората се стичаха към мненията, с цел да изразят какъв брой са разчувствани да го опитат, като някои споделиха, че звучи „ изумително “. „ Това е вашето лято подредено “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР