Кога ще ги стигнем, пееше невероятния Тодор Колев, визирайки американците,

...
Кога ще ги стигнем, пееше невероятния Тодор Колев, визирайки американците,
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво нещо се появи в канала на бул. Левски

Кога ще ги стигнем, пееше невероятния Тодор Колев, визирайки американците, само че дали в миналото ще стигнем цивилизацията, е въпрос с нараснала компликация. Поредният образец за байганьовски табиет на някои българи идва от канала на бул. " Васил Левски “ във Варна, алармираха наши читатели.

Във водите се виждат прясно изрязани клони. А са на кръстовището с бул. " Сливница “. Там секторът е необятен, няма и къде да се спре, с цел да бъдат изхвърлени в канала. Далеч е и от лозята.

Може би да попаднали посредством някое нелегално присъединение към канала, разсъждават хората.

Че каналите и деретата във Варна са като огромен панер за боклуци не е вест, за жалост. Най-често бива замърсяван Шокъровия канал. Видно е от мостчетата над него в Морската градина. След проливен дъжд пък отпадъците образуват грозни плуващи острови в блатото под ската на Офицерския плаж или се захващат на решетката за задържане на отпадъци преди вливането му в морето.

Тези клони на бул. " Левски “ в случай че не бъдат отстранени ще стартират да събират и друго боклуци, до момента в който най-после стане яз. Така от дребен, казусът ще стане огромен, обобщават варненци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР