Коалицията Солидарна България регистрира листите си за участие на парламентарните

...
Коалицията Солидарна България регистрира листите си за участие на парламентарните
Коментари Харесай

Ваня Григорова и Мая Манолова регистрираха листите си за изборите през юни

Коалицията " Солидарна България " записва листите си за присъединяване на парламентарните избори в София и листата за изборите за членове на Европейския парламент .



Регистрацията подадоха ръководителят на обединението Ваня Григорова и Мая Манолова от Политическа партия " Изправи се България ".
 БГНЕС

Припомняме, че до 17:00 ч. през днешния ден е крайният период , в който партиите, коалициите и инициативните комитети правят предложения до Централната изборна комисия (ЦИК) за регистрация на кандидатски листи в изборите за членове на Европейския парламент.

 Ваня Григорова Мая Манолова БГНЕС

Предложения до  районните изборни комисии (РИК) за регистрация на кандидатски листи в изборите за народни представители могат да се вършат отново до 17:00 ч. през днешния ден.

Същият е и крайният период, в който партия или коалиция, записана за изборите за членове на Екологичен потенциал и/или за изборите за народни представители, може да подаде заявление до ЦИК да бъде заличена регистрацията ѝ за присъединяване в изборите.

До през днешния ден предприемчив комитет, регистриран за присъединяване в изборите за членове на Екологичен потенциал, може да подаде заявление до ЦИК да бъде заличена регистрацията му за присъединяване в изборите. 
Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР