Коалиция БСП за България“ регистрира пълна листа от кандидати за

...
Коалиция БСП за България“ регистрира пълна листа от кандидати за
Коментари Харесай

„БСП за България“ регистрира пълна листа във Велико Търново - Атанас Зафиров повежда отбора на социалистите

Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ записва цялостна листа от претенденти за народни представители в 4-ти многомандатен изборен регион. Водач е заместник-председателят на Българската социалистическа партия Атанас Зафиров, който е един от знаковите лица в управлението на социалистите. Седем са дамите в листата, а девет са мъжете. Средната възраст е 42 години.  
„ Позволете да ви благопожелавам празника на Храбростта и българската войска, цветущ празник и на всички именници. За мен е чест и предизвикателство тъкмо в този ден да записваме цялостна листа за идните следващи избори за Народно заседание. Още по-голямо предизвикателство е да бъда лидер на тази листа - това че Българска социалистическа партия за следващи избори поставя за лидер заместник-председател на партията демонстрира отношение и почитание към района освен като остаряла столица на страната, само че и като културен, интелектуален и икономически център “, показа Атанас Зафиров при регистрацията на листата. 
Втора е Валентина Димова от Полски Тръмбеш, която беше представител на региона в последното национално заседание. Трети е Христо Кавалски, който е общинският ръководител на Българска социалистическа партия в Павликени и настоящ общински консултант. Четвъртото място беше несъмнено за гражданска квота, като и този път то ще бъде заето от шахматистката Цвета Галунова. Пети в листата е журналистът и общински ръководител на Българска социалистическа партия във Велико Търново- Михаил Михалев. 
Емилия Иванова заема шестата позиция, тя ще съставлява община Горна Оряховица в листата. Шестото място е за Мартин Янев от Велико Търново, а осмата позиция е за София Вергилова-Георгиева от Свищов, която е настоящ общински консултант и ръководител на социалистите в крайдунавския град. 
Деветата позиция е за Мария Мачковска-Русинова от Велико Търново, десети е Петко Прокопов, също от остарялата столица. Иван Иванов ще показва община Лясковец на единадесетото място в листата. Със своите 24 години той  е и най-младият от своите сътрудници. След него се подреждат Антим Бижев, Радина Попова, Никол Григорова, Венцислав Георгиев и 67-годишният Захарин Марков, който пък е доайенът измежду претендентите. Последните двама са представители на гражданската квота. 
Водачът Атанас Зафиров не е родом от Велико Търново, само че години от живота му минават в остарялата столица. Той е бил студент във Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “, където твърди, че прекарва едни от най-хубавите мигове в живота си. Желанието му за идните избори е социалистите да надградят резултатите си в региона и да работят за реализиране на поставените цели. 
„ В персонален проект съм задоволен да се завърна в града, в който живях години, и в който минаха част от най хубавите ми такива. Велико Търново е и градът, в който бях признат в партията. Листата ни е сплав от опит и младост. Има всички предпоставки за добър резултат. Ще водим толерантна акция. Нашия главен конкурент на тези избори е ГЕРБ и модела Бойко Борисов. Сигурен съм, че българските гласоподаватели ще разчетат вярно нашето поредно държание и ще се поздравим с триумф “, сподели още лидерът на листата.
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР