Кметски наместник на карловско село стана ловец на пияни шофьори

...
Кметски наместник на карловско село стана ловец на пияни шофьори
Коментари Харесай

Чудо невиждано: Кметски наместник стана ловец на пияни шофьо...

Кметски наместник на карловско село стана ловджия на пияни водачи дружно с полицията, научи " Марица ". Благодарение на съдействието му, униформените са хванали извършител, който превъртял дрегера, и му написали акт за 2 бона. Взели му и книжката за 2 години. Санкцията е доказана от Районния съд в Карлово през вчерашния ден.

Случката датира от 6 юли тази година. Кметският наместник алармирал на дежурните служители на реда в селото, че мъртвопиян кръжи из улиците с бял микробус и може да провокира покруса до момента в който е зад кормилото. Двамата униформени изчакали известно време на центъра на селото. Изведнъж по пътя се задал белия микробус, в който се намирали водача и негов сателит.

Полицаите попитали кметският наместник дали това е пияницата. След удостоверение те подхванали дейности.

Спрели буса за инспекция и поискали документите на водача. Униформените се впечатлили от мощната миризма на алкохол. Седналият зад кормилото бил несъответстващ и приказвал несвързано. Отказал да даде книжката си и документите на возилото. Бил извикан екип от КАТ, с цел да може да направи проба за алкохол. Докато чака, пияният седял на оградата на кметството. След това отказал да духа на дрегера. Откарали го в лечебно заведение за взимане на кръвна проба, само че и на това се възпротивил. Униформените нямали избор и му написали акт за 2 бона. Освен това го лишили от право да кара за 2 години. Пияният се подписал, само че не пропуснал да попълни рубрика " възражения ". Там написал: " Седях си на дувара ".

Шофьорът обжалвал глобата, само че магистратите били безапелационни, че би трябвало да си понесе наказването. Все отново има опция да се опитва още един път пред Административния съд в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР