Кметът от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев е калинка на

...
Кметът от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев е калинка на
Коментари Харесай

Схема на ГЕРБ в Narod.bg: Кметът на Сливен Стефан Радев – калинка на Десислава Танева в зърнения октопод „Мел Инвест“

Кметът от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев е калинка на повикване на Десислава Танева, провалената земеделска министърка на хунтата, сигнализира източник на Narod.bg от Града на стоте войводи.

Като счетоводител дълго време Радев козирува пред Танева, която пък го набутва в политиката, с цел да има правилен реализатор на поръчките, спускани от върховете на шайката.

Само преди дни от сенчестата партия оповестиха вест, която не изненада никого – актуалният кмет Стефан Радев още веднъж ще е кандидатурата на ГЕРБ Сливен за локалните избори през есента.

Очакваната скица разгласи Десислава Танева – регионален координатор на партията. Бившата земеделска министърка уточни, че не вижда друга подобаваща кандидатура и във вътрешнопартиен проект няма съмнения или алтернативи…

Всъщност, истината още веднъж коства милиони е заровена в октопода „ Мел Инвест Холдинг “, в който сливналийката влиза една на 23 години. На 25, единствено след 2 години работа, Танева става изпълнителен шеф на „ Мел Инвест Холдинг ” АД и дъщерни сдружения пред 1997 година Остава отпред на мастодонта в зърнения бранш за десетилетие – до 2007 година, след това влиза в ГЕРБ и стартира „ жътвата “…

Влизайки в политиката, Десислава Танева трансферира дяловете си в „ Мел Инвест “ на Мария Щерева Белова – тогава трета в листата за народни представители и някогашен сливенски народен представител от ГЕРБ – на 19.08.2008 година във компания „ Транс сървисис “.

Реклама

От друга страна на 04.08.. Коста Димитров Каранашев – мъжът на Десислава Тавнева и кмет на Котел, я замества в съвета на шефовете на „ Мел Инвест холдинг “, като приема дяловете й на стойност десетки милиони.

Държи ги до 25.08.2010 г, когато Танева, в символ на благосклонност, го прави началник на „ Напоителни системи “ в Сливен иЯмбол. И по този начин богословът по обучение се преквалифицира на… хидролог.

„ Мел Инвест “ е холдинг, който влага в зърнобази, тържища, туризъм, пивоварна промишленост посредством „ Болярка “ и десетки хиляди декари обработваема земя. Неслучайно от основаването на партия ГЕРБ Десислава Танева е регионален водач на партията.

Холдингът е измежду най-мощните в българското земеделие и ръководи 62 компании с разнороден предмет на активност, сподели инспекцията ни.

Според районни уеб сайтове сдружението, зад което наднича провалената земеделска министърка, е получило големи складови бази в Сливен, Карнолат, Бургас, Варна и Пазарджик за жълти стотинки.

Кметът на Сливен пък Стефан Радев е на заплата при Десислава Танева като елементарен счетоводител. „ Привикнал е да е на килимчето пред Танева, каквото каже тя, това става “, изясни информаторът на Narod.bg. Така че, когато видите „ Стефан Радев – претендент на ГЕРБ “, в действителност четете „ прислужник на Десислава Танева и калинка на повикване “, приключи източникът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР