Кметът на Столична община Васил Терзиев и председателят на групата

...
Кметът на Столична община Васил Терзиев и председателят на групата
Коментари Харесай

Терзиев готов да поеме отговорност, ако до 3 г. няма работещ лифт във Витоша

Кметът на Столична община Васил Терзиев и ръководителят на групата на " Продължаваме промяната – Демократична България (Спаси София) " в Столичния общински съвет (СОС) Борис Бонев дадоха отговор на обвиняванията от страна на сътрудниците си в общината Георги Георгиев, Прошко Прошков и Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС в СОС, че са виновни за прекъсването на Симеоновския въжен превоз във Витоша.

" Днес сутринта чухме много художествени измислици на тематика Витоша и опити да се хвърли виновността за нещо, което е сътворено от различен, и по какъв начин за 6 месеца не сме съумели да се оправим ", сподели столичният кмет. Терзиев добави, че той и екипът му наследяват проблеми и ги вземат решение, като уточни: " Неработещ цех за отпадък започнахме да го изправяме на крайници. Започнахме да чистим графитите. "

Той е безапелационен, че ще поправят и видеонаблюдението в столицата. По думите му единството, което чуват от опозицията е едно и също нещо – " новият кмет и неговият екип не могат да вземат решение проблемите на града ни, до момента в който ние можем ".

" Наследяваме един проблем и му намираме решение. До края на мандата да имаме един работещ въжен превоз ", сподели още той и даде обещание, че в случай че до 3 години няма работещ въжен превоз, ще поемат отговорност.

Кметът на Следствен отдел към окръжна прокуратура счита, че сътрудниците му би трябвало да се научат да поемат отговорността за проблемите, които са основали. " Витоша е напълно тяхно дело, обаче, ние не ще намерим решение и на този проблем ", безапелационен е той. Терзиев изясни, че общината има опция да възвърне Драгалевския въжен превоз.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР