Кметът на Криводол Ицо Доков забърка нов скандал, видя първо

...
Кметът на Криводол Ицо Доков забърка нов скандал, видя първо
Коментари Харесай

Само в BulNews! Ицо Доков назначи неграмотен за кметски наместник на Уровене, вече притискат хората за изборите през октомври /снимки/

Кметът на Криводол Ицо Доков забърка нов скандал, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Проваленият градоначалник има гения да генерира напрежение към своята персона и в общината, и е същинско знамение, че към момента стои на този пост. За неговите издънки медията ни е писала неведнъж, само че той остана под крилото на орлицата от ГЕРБ Петя Аврамова и по този начин май ще добута мандата до октомври. За негово страдание Бойко Борисов подряза крилете на тази птица граблива и предстоят сложни месеци за оцеляването на Доков.
Може би това е и повода още през февруари назначените кметски наместници на селата от общината към този момент да притискат хората да гласоподават за него и по този начин да продължи грабежът на Криводол.
Конкретният случай е забележим на страницата „ Кажи на кмета на община Криводол “ във фейсбук. Там има пост от името на профила Valio Baikov. В него мъжът твърди, че кметският наместник на село Уровене Янчо Маринов Георгиев към този момент е почнал да обикаля хората и жестоко да ги притиска на идните избори през октомври да гласоподават за Ицо Доков.
В същия пост се твърди, че от много време уличното осветяване не работи и вместо да го оправи, бай Янчо препраща недоволните си съселяни към кмета на Криводол.
Истински шлагер обаче друго осъществяване на Уровене Янчо Маринов Георгиев.
Заради идните осмомартенски празници, новоназначеният кметски наместник провежда забава в селото. По този мотив той е написал известие, което е сложил на видно място в центъра на Уровене. Залепената записка е цялостен шлагер в интернет, защото гъмжи от правописни неточности. Очевидно бай Янчо има съществени проблеми с българския език, тъй като другояче няма друго пояснение за брутално осъществяване.
Нивото на образованието на Янчо Маринов Георгиев е същото като на кмета на Криводол Ицо Доков, който е имаше шанса да се скрие под полата на Петя Аврамова. Тя обаче към този момент се изпари от обществено-политическия живот във Врачанско. Да се готви и Доков…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР