КЛИВЛАНД (АП) — Кейтлин Кларк не иска да мисли за

...
КЛИВЛАНД (АП) — Кейтлин Кларк не иска да мисли за
Коментари Харесай

Кейтлин Кларк се зае да превърне Айова в победител. Тя предефинира женските колежански обръчи по пътя

КЛИВЛАНД (АП) — Кейтлин Кларк не желае да мисли за това. Или не желае да приказва за това. Това ще пристигна по-късно. Вероятно доста по-късно.

Да, звездата от Айова вижда цялостните трибуни. Чува пукането в тълпата, когато пусне друга тройка от логото. Усеща навалицата от медии към себе си. Няма потребност да се припомня, че името й е в наклонност съвсем на всички места в продължение на четири месеца, които преобразиха живота й и, по някакъв метод, спорта й.

Реалността е водещият голмайстор за всички времена в Историята на NCAA Division I предвиждаше част от това. Преди година след мъчителна загуба от LSU в мача за националната купа, единственият фокус на Кларк беше да откри път обратно.

Един сезон по-късно, изменящ парадигмата, този миг е тук. Кларк ще излезе на терена в Rocket Mortgage Fieldhouse в неделя следобяд с шанса да сложи отметка в едно последно поле от другояче блестящото си обобщение, когато Hawkeyes се изправят против непобедения Южна Каролина в последния мач от нейната уни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР