Кийр Стармър обеща да отмени схемата за Руанда в първия

...
Кийр Стармър обеща да отмени схемата за Руанда в първия
Коментари Харесай

Кийр Стармър обеща да отмени схемата за Руанда в първия ден като министър-председател, тъй като той избухна като „абсолютна загуба на пари“

Кийр Стармър даде обещание да анулира схемата за Руанда в първия ден, в случай че стане министър-председател, защото той подлага на критика торите, че вършат границите като „ решето “.

Лидерът на лейбъристите даде обещание да приключи рисковите пресичания на Ламанша, като предизвести, че „ никой не би трябвало да прави това рисково пътешестване “. Вместо да „ хвърля положителни пари след неприятни “, като продължи скъпите полети за депортиране до Руанда, той сподели, че ще похарчи парите за разтрошаване на бандите за контрабанда, тъй че хората да не могат да стигнат до тук.

Г-н Стармър достави речта му в Дувър, където локалният народен представител Натали Елфик тази седмица дезертира от торите, защото упрекна държавното управление на Риши Сунак, че „ не е съумяло да резервира нашите граници безвредни и сигурни “. Преминаването й към Лейбъристката партия провокира бурна реакция от страна на някои от нейните депутати и членове, които се съмняват дали тя е подобаваща да съставлява партията.

Но господин Стармър сподели, че неговата „ изменена Лейбъристка партия тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР