Кирил Петков, заради когото преди дни загина невинен българин, жестоко

...
Кирил Петков, заради когото преди дни загина невинен българин, жестоко
Коментари Харесай

Скандал! Лъжецът Кирил Петков пак плю на траура! Цъфна ухилен на мегдана в Силистра след като шофьорът му уби човек

Кирил Петков, поради който преди дни почина почтен българин, грубо премазан от “личния ” му НСО-шофьор, за следващ път излъга цинично и плю на траура. Вместо да съблюдава обещанието, което самичък той даде в деня на нещастието, че приключва всевъзможни обществени изяви и пропаганди, през днешния ден той идиотски цъфна в Силистра. Нещо повече - фотоси, качени от партийните му ортаци го демонстрират неуместно усмихнат, с китки в ръка и във очевидно положително въодушевление да си хортува с дребното останали почитатели на “Промяната ”. Въпреки, че човещината изисква най-малко да постави цветя на гроба на убития от него български татко, дядо и патриот, Кики избра да му подаряват букети като на булевардна шафрантия, а той да театралничи за фотоси без грам възприятие на виновност и смирение. “То бива гьон суратлък, бива идиотщина, само че неговото минава всички граници ”, гневяха се силистренци, сблъскали се с него в центъра на града.

 

Наши източници от “6-ти септември ” все по-упорито стартират версията, че същинската причина Петков да е упорствал водачът да шпори джипа с гневна скорост, е бил абстинентният му апетит за прахообразни субстанции. Ченгета от кариерата обясниха, че когато човек е подвластен от “бѐлото ”, той развива параноя в случай че няма някоя дозичка на разположение, ето за какво пристрастените към опиати не смеят да отидат даже на 30 метра без “запаси ”. Лабилната им душeвност и изпърженият от дрога мозък пък ги кара да крещят и нервничат, настоявайки час по-скоро да се срещнат с дилъра си.

Дали във съдбовният ден, когато колата му размаза почтен човек, Киро го е била подкарала абстиненцията и е заповядал колата на НСО да “прелети ” до Варна за негативно време, с цел да се качи на черешата, може би в никакъв случай няма да разберем. Слуховете, които към този момент са стигнали и до шефа на НСО обаче редят, че в трагичния ден Петков и нелепият му пиар Найо Тицин били очевидно несъответстващи, непрекъснато подскачали на задната седалка, крещяли в несвяст и издавали нечленоразделни звуци. Налудното им държание, несъмнено може да се изясни с цялостното им психологично положение, само че по думите на очевидци то доста напомняло признаците на упоителен апетит. Което ненапълно изяснява за какво първото нещо, което Тицин направи, е да снима размазаната кола с агонизиращия водач - действие, което отврати всички естествени и рационални хора в страната.

Прочее, това не е първият случай, когато Кики плюе върху тъгата на българите. На 29 август 2022 година, ден откакто бургаски служители на реда починаха, размазани от бус с мигранти, той избра да кълчи кълки на центъра на Бургас, в прегръдките на незнайна танцьорка от “трупата ” на локален ъндърграунд необут.

 

“Явно “Промяната ” не е в положение нито да запази човешкия живот, нито да се смири пред гибелта ”, разясниха потресени жители в обществените мрежи.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР