Кирил Петков и неговата партия Продължаваме Промяната“ е всъщност поредната

...
Кирил Петков и неговата партия Продължаваме Промяната“ е всъщност поредната
Коментари Харесай

„Да запазим Корал“: Кирил Петков е уредил Лена Бориславова с изгоден договор за 15 000 лева на месец

Кирил Петков и неговата партия „ Продължаваме Промяната “ е в действителност следващата политическа машинация, настояват от организацията
Неправителствената организация „ Да запазим Корал “ излязоха с позиция във Facebook страницата си във връзка думите на Кирил Петков в медиите и общественото пространство по отношение на сдружението и неговата активност

„ ДАНС видяха очевидно като голям народен риск моето излизане от едно зелено Неправителствени организации, което има нула лв. за една идея плаж Корал.... “ – откъс от репортаж с Кирил Петков.

„ С изказванията си Кирил Петков цели да нанесе удар, да омаловажи и внуши подозрение в ролята и смисъла на неправителствения бранш изобщо. Това е и целенасочена офанзива върху Неправителствени организации бранша в областта на опазването и грижата за околната среда, върху Неправителствени организации бранша, подкрепящ битката с корупцията и измамите и не на последно място - върху неправителствения и държавен бранш, обвързван по един или различен метод, от едната или от другата страна, с правовия ред в страната “, пишат от сдружението. 

„ В частност, точно членуването на Кирил Петков в Сдружение „ Да запазим Корал “, беше единствената платформа и трамплин, от която стартира политическата му кариера. От това „ някакво зелено “ Неправителствени организации стартираха политическата си кариера и доста други представители на тази власт„ Да запазим Корал ” легитимира единствените цивилен позиции, които в миналото е заемал обществено бъдещият министър председател и политически водач на Политическа партия. Колкото и мъничко да е, това съдружие от дълго време отдръпна заема си на доверие към него и всички, които не помниха от кое място са тръгнали и най-много, с какви цели, планове и хрумвания. Оттеглихме доверието си от тези, който поради политическа власт, дивиденти и материални облаги, осребриха участието си в Сдружението „ Да запазим Корал “ и даже се трансфораха в противовес на тази концепция “, декларират още те.

„ Кирил Петков и неговата партия „ Продължаваме Промяната “ е в действителност следващата политическа машинация и в никакъв случай не е била същинска и достоверна опция на Модела #КОЙ. Тя е основана от същите ментори на този модел с единствената цел да обслужи, възроди и затвърди същата тази власт, против която се отбелязя, че ще се бори. Всички ясно видяха по какъв начин ППДБ зае ролята си на една комфортна и послушна марионетка и патерица на казионните партии на корумпираната страна. Най-лошото е, че този конфигуриран подправен политически „ герой “ против Статуквото отвлича и заблуждава публичната воля за бъдеща ефикасна опозиция против откритата незаконна и порочна система.

С интерес следим непрекъснатото натрапване от страна на Кирил Петков за това дали и какъв брой финанси има сдружението. Непристойните квалификации по отношение на нашето съдружие и негови членове, тиражирани от Петков и почитателите му в общественото пространство са една неетична изпреварваща защитна тактика. Отчаян опит да бъде омаловажена ролята на юрист Лена Бориславова, която е основала и употребила неистинско пълномощие с погрешно наличие от името на ръководителя на Сдружението и с него е съставила още ред подправени документи, с които да обслужи Кирил Петков и самата себе си след това.

Защитната теза би била, че нарушаването е маловажно, тъй като няма настъпили финансови вреди. Това изрично не е дава отговор на истината, тъй като финансите на сдружението не са нарушени, само че несъмнено с документната машинация е осъществено материално облагодетелстване от страна на Кирил Петков като Министър и Министър-Председател и на самата Лена Бориславова, като бенефициент на извънредно преференциален контракт за 15 000 лева на месец, обезпечен от Петков с държавната банка ББР “, пишат още от организация „ Да запазим Корал “.







Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР