Кирил Котев е новият технически директор на БФС, съобщи .

...
Кирил Котев е новият технически директор на БФС, съобщи .
Коментари Харесай

Кирил Котев е новият технически директор на БФС

Кирил Котев е новият механически шеф на БФС, заяви. На тази позиция той наследява новоизбрания президент.

Котев ще бъде директно виновен за работата на всички национални тимове, на треньорската школа към БФС, както и за развиването на детско-юношеския и женския футбол у нас.

„ Благодаря на президента на Българския футболен съюз, господин Георги Иванов, за поканата да се причисля към екипа му и да заема такава виновна позиция. Всички дружно ще работим интензивно за бъдещето на българския футбол ”, съобщи някогашният бранител, който бе част от националния тим на България на Евро 2004.

Кирил Котев е роден на 18 април 1982 година в Пловдив. Като състезател е повторен първенец на България – през 2004 година с Локомотив Пловдив и през 2008 година с ЦСКА. С алените печели и Купата на България през 2006 година През 2015 година той победи в шампионата и с екипа на Черно море.

След края на дейната си кариера Котев беше основен селекционер и състезателен шеф на ЦСКА 1948. Той работи в клуба в интервала 2018-2024 година През това време тимът влезе в елита, след което взе бронзовите медали в шампионата. Освен това ЦСКА 1948 игра и край за Купата на България.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР