Казват, че за човек е естествено да се противопоставя на

...
Казват, че за човек е естествено да се противопоставя на
Коментари Харесай

Още нещо за Патриарха и защо там трябва да има ПРОМЯНА НА ПРОМЯНАТА

Казват, че за човек е естествено да се опълчва на смяната, бих добавил: изключително, когато се прави прикрито, за облекчаване на личните упоритости и от позицията, че единствено ТЕ знаят от каква смяна имат потребност хората.

Това демонстрираха новите ръководещи в София с смяната на организацията на придвижването в центъра на София.

Цялата метаморфоза бе направена при неналичието на каквато и да е връзка с който и да било, макар обещания за някакъв друг жанр на ръководство, само че....

Като рингов бул. " Патриарх Евтимий " би трябвало да запази нужната пропускателна дарба, с цел да не докара до в допълнение замърсяване на въздуха от новообразувани тапи в самия център на града, а това ще се случи и то тежко с предлаганата смяна!

В резултат на това, сигурно ще има и нахлуване на колите в кварталните улички в търсене на различни направления.

Накрая: за бул. Витоша. Стана паркинг! Грозно ли е - доста!
Ужасна смяна на знаков софийски бул., превръщането му в едно, един... нямам думи!

Какво би било рационално да се направи, с цел да има най-малко някакъв баланс сред всички участници в градската подвижност?

1. Премахване на бус лентата по Патриарха!
В сектора от Попа до Петте кюшета градският превоз не генерира закъснения, няма нито едно експертно мнение или данни за противоположното. Рисуването с жълта багра на БУС ленти единствено тъй като си заречен и ти харесва е да кажем, незряло.

2. Обособяване на три дейни ленти за придвижване, в двете посоки велосипедно придвижване от южната страна и възобновяване на косото паркиране в по-широката част на бул. " Патриарх Евтимий " от ул. " Фритьоф Нансен " до Петте кюшета. Има създаден план от 2020 год., който сподели, че е допустимо такова решение.

Това би подсигурило към 90 паркоместа - повече от това, което се предлага сега.

А паркинг - Витошка, ами дано остане като един знак на смяната и спасяването на града от коли. Браво, Кмете! Браво на всички забъркани!

Зафир Зарков, дълготраен общ. консултант в транспортната комисия на СОС

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР