Кайли Дженър се разплаква като майка Крис Дженър разкри здравословния

...
Кайли Дженър се разплаква като майка Крис Дженър разкри здравословния
Коментари Харесай

Кайли Дженър се разплаква, когато майката Крис Дженър разкрива, че има тумор в трейлъра за пети сезон на The Kardashians - на фона на слухове за бременност и спекулации за раздялата на Тимоти Шаламе

Кайли Дженър се разплаква като майка Крис Дженър разкри здравословния си боязън по време на прочувствения филмов откъс за пети сезон на „ Семейство Кардашиан “

Множество източници потвърдиха „ Кайли не е бременна “ пред Us Weekly миналия месец. Майката на две деца споделя щерка си Сторми Уебстър, на шест години, и сина си Ейр Уебстър, на две години, с някогашния рапър Травис Скот, на 32 години. 

Източниците също потвърдиха че Kylie и Timothee „ към момента се срещат “ и поддържат връзка от разстояние, макар слуховете, че са се разделили.

„ Кайли и Тимъти поддържаха връзка, до момента в който той беше в [Манхатън] на фотосите и към момента са дружно “, сподели вътрешен човек.

В момента Кайли живее в Калифорния с децата си, до момента в който Тимъти е ангажиран със фотосите на A Complete Unknown — биографичен филм за Боб Дилън — в Ню Йорк и Ню Джърси.

С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР