Катрин Маноилова при жените и Иван Дончев, Асен Гюров, Стефан-Александър

...
Катрин Маноилова при жените и Иван Дончев, Асен Гюров, Стефан-Александър
Коментари Харесай

Най-добрите български състезатели започват утре участие на европейското по шорттрек

Катрин Маноилова при дамите и Иван Дончев, Асен Гюров, Стефан-Александър Кюмюрджиев и Максим Максимов при мъжете ще показват България на европейското състезание по шорттрек, което ще се организира в Гданск (Полша) от 12 до 14 януари. Петимата са най-хубавите състезатели сега и демонстрираха възходящи резултати на шампионатите за Световната купа по-рано през сезона.

Националите, водени от старши треньора на националния тим Евгения Раданова, към този момент са в Гданск и организираха няколко тренировки на леда.

В полския град вземат участие всички най-изявени европейци при мъжете и дамите, като измежду топ любимците при дамите са нидерландките Ксандра Велзебур и Селма Постма, както и белгийката Хане Десмет. При мъжете борбата за медалите евентуално ще бъде по-оспорвана, а измежду претендентите за оценки са Йенс Ван т`Вут (Нидерландия), Пиетро Сигел (Италия) и други.

Европейското състезание по шорттрек стартира на следващия ден в 11.00 часа българско време със сериите на обособените дистанции.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР