Категорично твърдя, че е изграден отличен микроклимат и спокойна работна

...
Категорично твърдя, че е изграден отличен микроклимат и спокойна работна
Коментари Харесай

Георги Чинев без конкурент за окръжен прокурор на Бургас – поиска втори мандат

Категорично настоявам, че е построен отличен микроклимат и спокойна работна среда, написа той в концепцията си

Георги Чинев изиска още един мандат като областен прокурор на Бургас. На 18 април изтече едномесечният период за кандидатстване според гласувана от Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет при започване на март. Очаквано, Чинев няма съперник и е единствен искащ да заеме поста.

Той оглави Окръжната прокуратура в Бургас през май 2018 година Съгласно закона има право на още един 5-годишен мандат.

В концепцията си за стратегическо ръководство, приложена към кандидатурата му, Георги Чинев е изложил персоналната си мотивация да продължи да управлява ОП-Бургас.

Той установи, че през времето на първия му мандат са налице „ устойчиви трендове за възходящо развиване “ по главните индикатори – срочност и качество. Чинев се базира на отчетите за активността на Окръжната прокуратура за интервала 2018 – 2022 година, както и на статистическата отчетност за натовареността.

През 2019 и 2020 година била осъществена и сложна планова инспекция от Инспектората към Висш съдебен съвет , която дала „ оценка за реализирани отлични резултати “ в работата на ОП-Бургас.

Освен пет години началник на институцията Георги Чинев е бил и осем години зам.-районен прокурор на Бургас, което му разрешило да натрупа сериозен управнически опит.

„ През годините, връзките ми с сътрудниците – прокурори, следователи и чиновници съм се стремял постоянно да построявам на основата на неприкритост, диалогичност, съгласие и подготвеност за поддръжка . В този смисъл, изрично настоявам, че в Оперативна програма – Бургас е построен отличен микроклимат и спокойна работна среда “, написа още господин Чинев в концепцията си, която е разгърнал в детайли в 57 страници.

Той е приключил с отличие и междинното си обучение в музикалното учебно заведение в морския град, и висшето - „ Право “ в СУ „ Св. Климент Охридски “.

Очаква се Прокурорската гилдия в идващите седмици да изслуша Георги Чинев и да вземе решение дали заслужава още един мандат на поста областен прокурор на Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР