Kатегорично не е изчерпана парламентарната република. Има многопартиен модел и

...
Kатегорично не е изчерпана парламентарната република. Има многопартиен модел и
Коментари Харесай

Атанасова: Kатегорично не е изчерпана парламентарната република

Kатегорично не е изчерпана парламентарната република. Има многопартиен модел и само българските жители вземат решение кой ще ги съставлява и с какви болшинства. Кризата в последните две години не демонстрира привършване на модела, а конфликт на хрумвания. Не е време България да трансформира модела на държавното си устройство. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в ефира на Нова телевизия.

„ Видя се, че тези, които желаеха да чегъртат явно не съумяват да го създадат. Слоганите, които се употребяват за политическа приложимост никога не способстват да има устойчиво ръководство, както и диалози на водачите за значимите цели на страната. Този парламент се провали в най-важното – да излъчи устойчиво и работещо държавно управление. Заучените изречения не оказват помощ за разговора и единението “, добави още тя.

„ Стана ясно, че би трябвало да се водят диалози. Стана ясно също, че не може някой да се опълчва на волята на народа. Отново антагонизмът сред политиците се трансформира в съществена движеща мощ. Доброто и злото са морални категории, те се мерят по отношение на делата, а освен посредством думите “, безапелационна беше Атанасова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР