Късметчето, паднало се на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във

...
Късметчето, паднало се на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във
Коментари Харесай

Росен Желязков съзря предзнаменование за успех в късметче с капучиното на Бойко

Късметчето, паднало се на водача на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с капучиното му, май предвеща шанс на партията на изборите на 9 юни. Така го разчете лидерът на листата на партията за Европейския парламент Росен Желязков.

Той изчете късметчето на предизборно събитие на партията във Враца: " Днес някой седи на сянка, тъй като преди доста време някой различен е посадил дърво ". И допусна, че това е не просто шанс, а предвещание. " 12 години държавните управления на господин Борисов садяха дървета ", сподели Желязков, който води листата на партията за Европейския парламент, съобщи 24 часа.

" Черната акция има противоположен знак ", предизвести Желязков политическите си съперници, които си вършат акция на гърба на ГЕРБ. Иначе събитието откри дългогодишният кмет на Враца Калин Каменов, който се обърна към Борисов с благопожелание и молба: Хубаво беше последното държавно управление да ни оказва помощ, както държавното управление на господин Борисов до 2020 година, а получихме по-скоро репресии и наказания. Затова ни се желае, господин Борисов, да се доверявате на хора, които ни поддържат, а не ни ритат в кокалчетата ”, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР