Къщата на Джон Ф. Кенеди в Джорджтаун, която той притежаваше

...
Къщата на Джон Ф. Кенеди в Джорджтаун, която той притежаваше
Коментари Харесай

Бившата къща на Джордж Кенеди в Джорджтаун се продава за $4,2 милиона

Къщата на Джон Ф. Кенеди в Джорджтаун, която той притежаваше до момента в който е бил до момента в който е бил в Камарата на представителите неотдавна смени притежателя си. Тя беше купена за 4,2 милиона $, написа Mansion Global.

Домът e издигнат към 1800 година Обявен е за продажба през февруари за 4,65 милиона $. През септември цената беше понижена до 4,45 милиона и в последна сметка договорката завърши с 4,2 милиона $. Не е ясна самоличността на купувача.

По думите на Майкъл Ранкин от организацията TTR Sotheby " s International Realty новите притежатели са били впечатлени от парцела. " Те бяха очаровани от интериора на стаите, светлината и гледките ", сподели той.

Къщата е ситуирана в непосредствена непосредственост до парковете и бутиковите заведения за хранене в Джорджтаун. Тя е на четири етажа, с екстериор от червени тухли, извито предно стълбище, библиотека с дървена обшивка, камина и френски порти, съгласно описанието на обявата.

Домът има три спални и две бани, гараж и тераса на покрива. Той е напълно реновиран през 2007 година от починалия проектант Ричард Фостър.

Джон Кенеди е живял там дружно със сестра си Юнис Кенеди Шрайвър от 1949 до 1951 година, до момента в който е бил в Камарата на представителите. По-късно Кенеди става 35-ият президент на Съединени американски щати от 1961 до 1963 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР