Кашата се задълбочи толкова, че вече е трудно да се

...
Кашата се задълбочи толкова, че вече е трудно да се
Коментари Харесай

Минчо Спасов: Българският съд обърка губернатор с гувернантка



Кашата се задълбочи толкоз, че към този момент е мъчно да се оправят и самите ръководещи. Оказа се, че господин Каракачанов не знае какво са приели неговите съпартийци до момента в който той е в Рияд. Разцеплението може би е в самото Вътрешна македонска революционна организация. Това сподели някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов в ефира на БТВ.

Думите му са във връзка решението сагата с царските парцели да се реши в съда.

„ Мен не ме интересуват политическите ежби и търкания. Важно е, че царят за следващ път протегна ръка. Управляващите са уплашени от това, което се случва в Страсбург. България е наказана и данъколатците ще би трябвало заплащат милиони поради полулизма на политиците. От ръководещите зависи дали ще одобряват протегнатата ръка “, добави Спасов.

„ За мен впечатляваща е нещастието на българския съд. Нито един арбитър не постави знак с "особено мнение " под решението за царските парцели. Това опонира на всички европейски закони, както и на Конвенцията за правата на индивида. Защо страната през 1947 година е удържавила със закон парцели, които са държавни? “, попита някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори".

Той означи, че преди обяд ръководещите са били на една позиция, а следобед са я сменили. „ Ако България отхвърли подадената ръка, ще се отиде в съда в Страсбург. Това е пътят на всички българи, с цел да живеем в правова страна “.

„ В декларацията на Вътрешна македонска революционна организация се твърди, че монархиите в света били скъпо заплатен маскарад. Вероятно ще има реакция на това изказване. Българският съд смеси понятията "губернатор " с "гувернантка ". Цивилната листа е издръжката на царя. Ако той си е купил нещо с нея - това става негова благосъстоятелност “, сподели още Минчо Спасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР