Картовото портфолио на банката ще бъде съставено изцяло от иновативните

...
Картовото портфолио на банката ще бъде съставено изцяло от иновативните
Коментари Харесай

Алианц Банк и Mastercard® със стратегическо партньорство

Картовото портфолио на банката ще бъде формирано напълно от новаторските артикули на Mastercard
Алианц Банк България подписа контракт за стратегическо съдействие с Mastercard, с помощта на който банката ще усъвършенства продуктовото си портфолио и ще се концентрира върху развиването на новите технологии и решения за картови разплащания благодарение на един главен сътрудник.  

Благодарение на партньорството единствено с един картов бранд, клиентите на Алианц Банк ще могат да се възползват от атрактивни условия и висока сигурност на заплащанията си. Картите Mastercard ще дават достъп и до редица спомагателни преимущества и привилегии за картодържателите при резервации, пътувания и онлайн покупки.

„ За нас като банка е значимо да бъдем покрай нашите клиенти и да отговорим на изменящите се потребности и упования, да им подсигуряваме още повече улеснение и сигурност в всекидневието, когато заплащат сметките си, пазарят или възнамеряват почивките си. Със стратегически сътрудник като Mastercard съм убеден, че подхващаме сериозна крачка към повишение качеството и разнообразието на услугите, които предоставяме. Една от идващите ни стъпки е създаването на нови и атрактивни артикули, в допълнение към тези които предлагаме, които ще бъдат предопределени както за клиентите физически лица, по този начин и за бизнес клиентите на банката “, споделя Георги Заманов, основен изпълнителен шеф на Алианц Банк България.

„ Радваме се, че сме първият избор на динамично разрастваща се  банка като Aлианц и гледаме напред към опцията дружно да даваме повече на клиентите на банката. През последните години Mastercard реализира невиждан растеж и водачество в безконтактните заплащания и новите технологии като цяло в района на Европа и още повече в страните от Централна и Източна Европа, в това число България. Ние сме единствената мулти инфраструктурна софтуерна компания в Европа и предлагаме неповторими с удобството и сигурността си решения, които се базират и на дълготрайната ни визия да се развиваме като на първо място служим на хората – хората са в центъра и началото на всичко, което вършим. ” разяснява Ваня Манова, районен управител на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР