Картината с коронавируса както в света, така и в България

...
Картината с коронавируса както в света, така и в България
Коментари Харесай

Главният държавен санитарен инспектор: Отлагайте всичко, което може да бъде отложено

 Картината с ковид както в света, по този начин и в България се трансформира непрестанно - не към положително. Това съобщи основният държавен хигиеничен контрольор доктор Ангел Кунчев в Плевен, след присъединяване си в съвещание на оперативния щаб, основан по отношение на противопоставяне разпространяването на болестта, съобщи Българска телеграфна агенция. Както е явно за всички, въпреки и по друг модел - дали Италия и Испания, по най-лошия сюжет, дали Германия и Англия, по относително по-добър, само че всички страни вървят по този път, посочи той.

" От тази позиция Плевен е една крачка пред всички и от опита, който натрупахме тук, даже единствено за 48 часа, би трябвало да си създадем заключения и ние сме ги създали. Първо за това, че колкото и да се постановат ограничения за карантина за ограничение на разпространяването, това не би трябвало да затруднява активността на лечебните заведения, не би трябвало да стопира достъпа на жителите до незабавна помощ.

Но към жителите апелът ми е да търсят незабавна помощ главно през общопрактикуващия си доктор и да отсрочват всичко, което може да бъде отсрочено ", акцентира доктор Кунчев.

Той уточни, че се вижда от обстановката в " Пирогов ", че са нужни няколко часа за преустрояване на работата, за съсредоточаване върху позитивните случаи, върху контактните, които се следят на място, което да е безвредно за всички, както и за цялостна стерилизация на лечебното заведение, след което то продължи да работи с естествените си функционалности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР