Карлос Алкарас, който ще се завърне на първо място в

...
Карлос Алкарас, който ще се завърне на първо място в
Коментари Харесай

Карлос Алкарас: Имам нужда от няколко дни да изчистя главата си

Карлос Алкарас, който ще се завърне преди всичко в международната тенис класация, съобщи, че има потребност от няколко дни, с цел да " изтрие " от главата си загубата от унгареца Фабиан Марожан преди присъединяване си на " Ролан Гарос ", заяви " Ройтерс ".

20-годишният испанец бе в страхотна форма на клей, като завоюва купите в Буенос Айрес, Барселона и Мадрид, преди шампионата в Рим.

" Бях съвършен във физическо отношение. Просто не се усещах удобно ", сподели Алкарас пред репортерите. " Той ме накара да не се усещам добре на корта. Беше нападателен от самото начало ", добави той.

" Беше мъчно за мен да вляза в мача. Направих доста неточности, които по принцип не върша. Очевидно е, че такива дни се случват и би трябвало да се оправя с това ", призна състезателят.

" Във втория сет бях близо, имах шансове, само че не ги оползотворих. Той беше на високо равнище от самото начало, заслужаваше да завоюва ", призна Алкарас.

" Ще умря малко. Имам потребност от няколко дни да изчистя главата си, с цел да бъде пресен за " Ролан Гарос ", счита той.

" Няма загадка, би трябвало да се тренира. Ако желая да имам положителни резултати в Париж и да бъда в добра форма, би трябвало да упражнявам. Не можех да упражнявам три-четири дни подред, играх толкоз доста. Ще бъде в действителност добре да има дни за подготовка ", приключи Карлос Алкарас.
 Квалификант изхвърли Карлос Алкарас от Рим
Квалификант изхвърли Карлос Алкарас от Рим

Фабиан Марожан сервира изненадата на турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР