Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов бе бесен от изненадващата смяна

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов бе бесен от изненадващата смяна
Коментари Харесай

Десподов е бесен на Петев заради ранната му смяна срещу Аякс

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов бе гневен от изненадващата промяна в мача с Аякс, оповестява " Тема Спорт ". Без забележима причина старши треньорът на орлите Ивайло Петев го размени в 56-ата минута на дуела със Спас Делев. На излизане от терена, Десподов бе очевидно отчаян от решението на наставника. Той бе измежду острите играчи на зелените на терена към този миг на срещата.

Тя пък може да се окаже предпоследна за състезател с екипа на Лудогорец в евротурнирите. Десподов ще вземе присъединяване и в реванша, само че по-късно се чака да бъде продаден и да не играе в групите на Лигата на конференциите. Същото прочее важи и за Бърнард Текпетей. И двамата са декларирали пред управлението, че желаят прехвърляния. За родния национал има солидна оферта от съветския първокласен Сочи. Играчът обаче не е податлив да я одобри, поради военното състояние. В щаба на Лудогорец към този момент са небелязали двама чужденци за привличане.

Не е изключено Десподов да остане запаса против Берое в неделя вечер.

Иначе, Ивайло Петев за следващ път размени състезател на почивката, неудовлетворен от представянето му. Този път го " отнесе " Клод Гонсалвеш, който отстъпи мястото си на полувремето на Доминик Янков.
 Антирекорд за Лудогорец в Европа
Антирекорд за Лудогорец в Европа

Най-голяма домакинска загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР