КАНЕОХЕ, Хавай (AP) — Записващото устройство за данни за полет

...
КАНЕОХЕ, Хавай (AP) — Записващото устройство за данни за полет
Коментари Харесай

Записващо устройство за данни за полет, извадено от самолет на ВМС на САЩ, който надхвърли пистата близо до Хонолулу

КАНЕОХЕ, Хавай (AP) — Записващото устройство за данни за полет на огромен аероплан на Военноморски сили на Съединени американски щати, който надвиши пистата и се озова във водата покрай Хонолулу това седмица е възобновена, защото военните не престават да възнамеряват премахването на самолета.

Бордът за акцидент на военноморските сили проверява на място в базата на морската пехота на Хаваите в залива Канеохе, пробвайки се да дефинира повода за случая и всевъзможни допринасящи фактори, сподели Военноморски сили в изказване в петък.

Моряци от мобилно звено за гмуркане и избавяне извадиха регистратора на данни в четвъртък и организираха хидрографско изследване, с цел да оценят структурната целокупност на самолета P-8A.

Проучването също по този начин оцени коралите и морската среда към самолета, което ще им помогне да сведат до най-малко въздействието по време на отстраняването му, споделиха от Военноморските сили.

Жителите на залива Канеохе показаха угриженост по отношение на допустимо увреждане на коралов риф и друга евентуална щета от гор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР