Кънектикът ще анулира медицинския дълг за всички отговарящи на условията

...
Кънектикът ще анулира медицинския дълг за всички отговарящи на условията
Коментари Харесай

Губернаторът на Кънектикът Нед Ламонт казва, че щатът ще бъде първият, който ще анулира медицинския дълг за всички отговарящи на условията жители

Кънектикът ще анулира медицинския дълг за всички отговарящи на изискванията поданици, разгласи неговият губернатор в петък, което го прави първият щат, който го прави.

Прав. Нед Ламонт сподели по време на изява в „ Добро утро, Америка “, че щатът ще изтрие медицинския дълг за хиляди поданици, които дават отговор на изискванията по нова самодейност, която има за цел да помогне на хората да се отърват от постоянно голяма финансова тежест.

„ Това не е нещо, което са създали, когато харчат прекалено много пари. Това е по този начин, тъй като са били наранени от незабавна здравна помощ и не би трябвало да страдат два пъти: първо за заболяването, а по-късно за дълга “, сподели Ламонт.

Отговарящите на изискванията поданици няма да би трябвало да аплайват за облекчение, защото страната ще работи непосредствено с контрактувана организация за унищожаване на медицински задължения.

Това облекчение би трябвало да влезе в действие до юни, сподели щатът.

Онези, чиито задължения в последна сметка са изчистени, също няма да имат никаква обвързвана да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР