Кандидатът за кмет от коалиция “Алтернативата на гражданите Христо Димитров

...
Кандидатът за кмет от коалиция “Алтернативата на гражданите Христо Димитров
Коментари Харесай

Христо Димитров: Решаването на проблема с местата в детските ясли не търпи отлагане

Кандидатът за кмет от коалиция “Алтернативата на жителите ” Христо Димитров дефинира казуса с местата в детските ясли във Варна като наложителен.

" Не може в огромни региони като " Одесос " и " Приморски " да има надлежно единствено три и четири детски ясли. Това е проблем освен на децата, само че и на майките – на тяхното право на работа, кариерно развиване и финансова самостоятелност. Не всички дами имат опция или предпочитание да се отделят от специалността си за цели три години. Ако преди две генерации имаше помощ от бабите, то с повдигането на пенсионната възраст, те към момента са трудово дейни и потребностите за повече места в яслите са нараснали ".
От “Алтернативата на жителите ”, с номер 24 в бюлетината, оферират първо да се направи инспекция на опциите за разширение на съществуващия сграден фонд, за приемането на спомагателни групи, както и изследване и обезпечаване на нужния личен състав. Според Христо Димитров анализът на изходната обстановка е извънредно значим, с цел да се дефинира къде има най-голяма потребност от градеж на нови ясли по този начин, че те да са комфортни за родителите. Ясно е, че нови ясли не могат да се построят за няколко месеца, само че би трябвало да се работи в посока разрешаване на казуса във допустимо най-кратки периоди.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР