Кандидатът за Камарата на представителите на Джорджия Мел Кийтън казва,

...
Кандидатът за Камарата на представителите на Джорджия Мел Кийтън казва,
Коментари Харесай

Скуотери се връщат в дома на кандидата за Камарата на представителите на Джорджия след арест: „Най-лошата престъпна дейност, която някога съм виждал“

Кандидатът за Камарата на представителите на Джорджия Мел Кийтън споделя, че е в средата на продължаваща безредна сага като скуотери превзеха дома му в региона на Атланта за 450 000 $, даже се върнаха, откакто бяха задържани и излязоха от пандиза.

" Това е най-лошата незаконна активност, която съм виждал в живота си ”, сподели той пред „ Fox & Friends First ” в понеделник.

Последното закононарушение на скуотърите е станало напълно неотдавна, рано тази заран, когато те нахлуха в къщата малко след 1 часа сутринта.

Домът на притежателя на жилище в Джорджия и претендента за държавната камара Мел Кейтън в региона на Атланта беше високомерен от скуотъри и той продължава да се изправя пред тежка борба. (Fox & Friends First/ Мел Кийтън)

The шестима извършители към този момент бяха открити и задържани, откакто полицията видя открадната кола на комшия, паркирана пред дома. Двама получиха обвинявания в углавно закононарушение, а останалите четирима бяха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР