Канадецът Джамал Мъри вкара победния кош за Денвър 4 секунди

...
Канадецът Джамал Мъри вкара победния кош за Денвър 4 секунди
Коментари Харесай

Денвър елиминира ЛА Лейкърс, ЛеБрон не обяви бъдещето си

Канадецът Джамал Мъри вкара победния панер за Денвър 4 секунди преди края при резултат 106:106 с Лос Анджелис Лейкърс и донесе триумфа с 4:1 в серията. Миналата година Нъгетс съкрушиха " езерняците " с 4:0 и след това победиха в НБА. Така суперзвездата ЛеБрон Джеймс отпадна с Лейкърс за втора поредна година от " буците ".
" Първо дано да свалим шапка на първенеца. Те са супер тим, отличен треньор имат и направиха всичко, което трябваше, с цел да продължат в идващия кръг. Нека им отдадем заслуженото ", сподели 39-годишният рекордьор по маркирани точки. Неговият 21-ви сезон завърши прибързано, а той може да задейства до края на юни клаузата да остане още година в Лейкърс или да стане свободен сътрудник.
" Сега мисля единствено за фамилията ми. Нека не приказваме за баскетбол. Ще се посветя на околните, а по-късно ще съм на подготвителен лагер в Лас Вегас ", сподели Джеймс, който ще се събере с олимпийския тим на Съединени американски щати при започване на юли за Игрите в Париж. Преди време " Кралят " разгласи, че желае да играе в НБА със сина си Брони Джеймс Джуниър, който е записан в драфта за юни, само че в този момент твърди, че " не мисли доста за това ".
" В последна сметка детето ще реши какво ще прави. Казвам дете, само че той е млад мъж. Сам ще избере пътя в кариерата си ", сподели ветеранът. " Предпочитам да не давам отговор ", сподели Джеймс на въпрос дали е изиграл последния си мач за Лейкърс или ще остане в тима.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР