Калифорнийският магистрален патрул предупреждава, че тактиките, използвани от незаконни“ анти-израелски

...
Калифорнийският магистрален патрул предупреждава, че тактиките, използвани от незаконни“ анти-израелски
Коментари Харесай

„Незаконните“ тактики на анти-израелските агитатори „няма да бъдат толерирани“, предупреждава Калифорнийският магистрален патрул

Калифорнийският магистрален патрул предизвестява, че тактиките, употребявани от „ противозаконни “ анти-израелски протестиращи, краткотрайно блокираха пътища и сътвориха призрачен сън за трафика вчера на моста Голдън Гейт и по междущатската магистрала-880 в Оукланд „ няма да бъдат толерирани “.

Отделът Golden Gate на CHP споделя, че 38 души са били задържани след случаите, при които стачкуващи са издигнали транспарант с посланието „ Спрете света за Газа “ и са се закачили на 55- галонови варели, цялостни с бетон.

Длъжностни лица споделят, че протестиращите в този момент са изправени пред многочислени обвинявания, в това число нелегално събиране, опозиция и закъснение на чиновници и подправено отнемане от независимост.

„ Опитът да се блокира или затвори автомагистрала или държавна автомагистрала в символ на митинг е противозаконен, рисков и пречи на водачите да доближат безвредно до дестинациите си “, се споделя в изказване на CHP.

 

Анти-израелски протестиращи се закачиха за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР