КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — Рейгън Ричардсън вкара 28 точки и

...
КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — Рейгън Ричардсън вкара 28 точки и
Коментари Харесай

Ричардсън вкарва 28, докато Дюк се събира от дефицит от 16 точки, за да победи Охайо Стейт със 75-63 в March Madness

КЪЛЪМБЪС, Охайо (AP) — Рейгън Ричардсън вкара 28 точки и добави седем битки, до момента в който поставеният под номер 7 Дюк се събра от недостиг от 16 точки през първото полувреме, с цел да победи поставения под номер 2 Охайо Стейт със 75-63 в неделя и да завоюва място в Sweet 16 за първи път от 2008 година

Ричардсън вкара тройка от крилото, с цел да изведе Дюк с 59-57 при 5:21 оставащи моменти. Това провокира серия от 13-2 на Сините дяволи, която стартира да слага мача отвън обсега.

Ашлон Джаксън вкара 13 точки, а Тайна Маир добави 11 за Сините дяволи (22-11), които се движат в Портланд, Орегон, с цел да играе идващия уикенд против спечелилия от Сиракюз и UConn.

Коути Макмеън беше водач на Бъкейс с 27 точки. Повечето от тях бяха в боята. Охайо Стейт опита единствено девет тройки в мача и не означи нито една, до момента в който не останаха 12,2 секунди до края на мача.

Селесте Тейлър, която мина в Охайо Стейт от Дюк преди сезона, означи единствено шест точки преди фаул при 6:38 до края на мача.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР