Какво правите, ако баба стачкува? Или когато ви се обадят

...
Какво правите, ако баба стачкува? Или когато ви се обадят
Коментари Харесай

Не сме близо до решаването на главоблъсканицата с грижите за децата

Какво вършиме, в случай че баба стачкува? Или когато ви се обадят от яслата, че детето ви е болно? Работещи родители с дребни деца стискат зъби, дават обещание на работодателя си, че ще компенсират часовете и се приготвят за още по-малко сън. Тъй като разноските за гледане на деца в този момент надвишават ипотечните заплащания за някои фамилии - изключително тези с две деца под петгодишна възраст - не е изненада, че държавното управление е видяло политическа опция в бъркотията.

Консервативната партия трансформира грижите за деца в най-бързо развиващия се клон на обществената страна. През идващите няколко години ще предлага разширени пакети от безвъзмездни часове за деца на две, три и четири години на фамилии, в които и двамата родители са на платена работа и никой от родителите не печели повече от £100 000 годишно.

С тези нови права разноските на Министерството на финансите по този въпрос ще се удвоят през идващите три години, откакто са се учетворили през последните 25 години. Институтът за фискални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР