Какво бихте направили, ако разберете, че вашето куче всъщност не

...
Какво бихте направили, ако разберете, че вашето куче всъщност не
Коментари Харесай

Жена взела малко „кученце“, но щом пораснало, шокирана разбрала, че изобщо не е куче…

Какво бихте създали, в случай че разберете, че вашето куче в действителност не е куче?

Това се случило с жена на име Уанг, която живее в Китай. Тя купила животно, което считала за японски шпиц. Очарователното малко кученце откраднало сърцето й и тя му се отдала изцяло.

Но след това външният тип на кученцето почнало фрапантно да се трансформира.  

Жената изяснява:

„ Когато стана на три месеца, козината стана по-дебела. Муцата му стана заострена, а опашката му стана по-дълга от тази на обикновено куче. Другите домашни кучета наподобява бяха уплашени от моя домакински любим, тъй че го разхождах на каишка. “

Тя се изненадала и че не чула кученцето си да излайва нито един път.

Тогава стопанката взема решение да се обърне към експерт.

Тя завела кученцето в локална зоологическа градина, където член на личния състав бил сюрпризиран да види какво разхожда тя и какво назовава „ куче “.

Оказало се, че кученцето й е лисица. Те могат да наподобяват доста на палета когато са бебета, само че щом пораснат опашките им стават по-пухкави, а муцуните им по-заострени.

Може би се чудите по какъв начин някой може да си вземе лисица без да знае, че е такава.

Истината е, че лисиците са постоянно срещани в Азия и доста зоомагазини ги продават като домашни любимци. Някои споделят същинската им идентичност, а други ги маскират като кучета.

Нищо неподозиращите притежатели на домашни любимци си мислят, че си взимат очарователни, пухкави кучета, когато в действителност получават лисици.

Кучетата японски шпиц са доста разнообразни по външен тип и държание.

Все отново мис Уанг обичала своя домашния си любим и желала да се увери, че той ще има добър живот. Той спрял да яде кучешка храна и пилешко и тя се тормозила, че не може да му обезпечи подобаващия дом.

Тя решила, че е най-добре нейният питомец да остане в зоологическата градина.

Зоологическата градина се съгласила да одобри лисицата и я сложила под карантина, с цел да се уверят, че е здрава преди да я срещнат с други животни.

В зоологическата градина мъжката лисица била сложена в подобаваща за него среда. Той получава вярна диета, здравна помощ и опция да поддържа връзка с други лисици.

 

Ако мис Уанг беше задържала лисицата, животното евентуално щеше да се разболее и да аргументи вреди на дома й.

Дори миризмата на лисицата щяла да бъде толкоз мощна, дамата мъчно щяла да я понесе.

Тя направила всичко допустимо, с цел да обезпечи добър живот на дребното лисиче. Въпреки че била тъжна да го види по какъв начин си отива, тя знаела, че прави верния избор.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР