Какви са новите отговорности и какво ще се промени в

...
Какви са новите отговорности и какво ще се промени в
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън - новата принцеса на Уелс, какво ще се промени в живота ѝ?

Какви са новите отговорности и какво ще се промени в живота на новата принцеса на Уелс?

Принц Уилям подарява на обичаната си Кейт Мидълтън най-известния сапфирен пръстен в света по време на формалния си годеж през 2010 година Преди годежа на херцога на Кеймбридж емблематичното украшение е принадлежало на принцеса Даяна, която го получава като подарък от Чарлз през февруари 1981 година

 

 Кейт Мидълтън - новата принцеса на Уелс, какво ще се промени в живота ѝ?

 

Бижуто се оказва пророческо, 12 години по-късно " дружно с този пръстен " Кейт получава най-желаната купа - тя, както в миналото Даяна, става принцеса на Уелс. Невероятна чест и доказателство за кралското доверие и утвърждение на кралското семейство на брачна половинка на Уилям.

 

 

По време на първата си публична тирада като крал Чарлз III удостовери новата купа на Кейт. След това някогашните херцог и херцогиня на Кеймбридж  трансформираха профилите си в обществените мрежи на @princeandprincessofwales.

 

 

Пресата незабавно назова Кейт " втората кралица на сърцата ". И този оглушителен епитет не е толкоз надалеч от истината. Освен че ще усили обсега на кралските отговорности (а след отдръпването на Хари и Меган те към този момент са много), главната задача на новата принцеса на Уелс е да " построи доверието и уважението на хората ".

 

 Кейт Мидълтън новата принцеса на Уелс

 

" Знам, че нашите нови принц и принцеса на Уелс ще продължат да въодушевяват хората и ще оказват помощ да се насочи вниманието към тези аспекти на живота, в които е нужна значима помощ ", прецизира Чарлз III в речта си.

 Кейт Мидълтън новата принцеса на Уелс

Към 2016 година Елизабет II управлява повече от 600 организации в цялата страна. През последните пет години тя е предоставила забележителен брой от тях за ръководство на други членове на фамилията си. Въпреки това - изключително след напускането на принц Хари, Меган Маркъл и отстраняването на принц Андрю от кралските отговорности - всички те в този момент ще бъдат поверени на Чарлз, Камила, Уилям и Кейт. Можем да чакаме още повече обществени изяви, публични изяви, речи и турнета в чужбина от тази " превъзходна нова четворка ".

 Кейт Мидълтън новата принцеса на Уелс

Чарлз III също по този начин удостовери, че синът му ще " поеме поста херцог на Корнуол ". Херцогство Корнуол е работещо имение от 150 000 акра в Англия със лична компания за произвеждане на био храни и доходи от няколко милиона лири. Приходите от него покриват множеството персонални разноски на цялото кралско семейство, в това число дрешника му. Толкова доста отговорности, съчетани с възходящата роля на двойката на международната сцена.

 

 

 
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР