Както подобава на всеки от представителите на клана Дженър-Кардашиян, Кайли

...
Както подобава на всеки от представителите на клана Дженър-Кардашиян, Кайли
Коментари Харесай

Кайли Дженър отново прикова всички погледи

Както прилича на всеки от представителите на клана Дженър-Кардашиян, Кайли също се стреми да притегля погледите, където и да отиде, и то изключително когато става въпрос за фешън събитие. И за никого не е загадка, че много постоянно ѝ се получава.
 Селена Гомес, Тимъти Шаламе и Кайли Дженър на Златен глобус 2024 - видеото, което всички още разискват
За какво беше цялата драма със Селена Гомес, Тимъти Шаламе и Кайли Дженър

Триъгълникът на раздора на Златен глобус 2024

За следващ път риалити звездата прикова вниманието на всички по време на ревюто на Jean Paul Gaultier. То е част от Седмицата на модата в Париж, която се организира сега и може да се каже, че е в действителност особено събитие за Кайли. Не единствено тъй като е фешън, а и тъй като точно на миналогодишното му издание тя към момента бе при започване на взаимоотношенията си с  - сегашната си половинка.

Двамата бяха видяни да си приказват за първи път на обществено място точно преди година на Седмицата на модата и по всичко проличава, че връзката им е потръгнала добре от този момент. Досега двойката е посещавала няколко събития дружно, само че защото не приказват намерено за връзките си, към този момент знаем единствено от източници, че посред им всичко върви без спънки.

Но да се върнем на ревюто на Jean Paul Gaultier, което  посети без Тимъти Шаламе, само че все пак отново накара всички да я гледат и разискват.

Риалити звездата бе впечатляващо елегантна и ефирна в рокля без презрамки в кремав цвят, формирана от две елементи. Едната е корсетът, който оформя мини рокля с дължина до над коляното, а втората е ефирният плат от горната страна, който се спуска до глезените ѝ.

Тоалета си Кайли бе приключила с транспарантни обувки на платформи, деликатни бижута и лек грим. Косата ѝ пък е накъдрена на талази и прибрана обратно.

Отново в Париж, единствено с няколко часа разлика, се организира и стилното шоу на Valentino, за което риалити звездата също не пропусна да показва стила си.

още веднъж бе заложила на дълга рокля без презрамки, само че този път в черно, комбинирана с пухкаво палто с ресни. Аксесоарите ѝ пък са акцентни златни обеци и черни слънчеви очила.
 Кайли Дженър и Тимъти Шаламе - целувката, за която всички приказват
Целувката сред Кайли Дженър и Тимъти Шаламе, за която всички приказват

Наградите Златен глобус 2024 събраха доста известни персони

Освен ефектната ѝ визия, друго, което притегли още повече погледи към риалити звездата, бе нейният компаньон на събитието. А това бе не какъв да е, а дъщеричката ѝ Сторми, която изглеждаше тъкмо като нейно малко копие, облечена по същия метод, само че в смален размер, написа InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР