Какъв по-добър повод от 14 февруари - Св. Валентин да

...
Какъв по-добър повод от 14 февруари - Св. Валентин да
Коментари Харесай

Внимание, дами! Пожарникарят е мечтаната валентинка

Какъв по-добър мотив от 14 февруари - Св. Валентин да напомним за горещите сърца на пожарникарите?

Огнеборецът несъмнено продължава да бъде пламъчето, което провокира неугасими огнени стихии в женското сърце и най-много в женското въображение. Самата специалност и същина на пожарникарите ги трансформират в мечтаната буйна валентинка. Предимствата им обаче напълно не се изчерпват до битката с огъня.



Топ 10 аргументи за какво огнеборците са мечтаните половинки:

1. Те са топ готвачи
Колкото и необичайно да ви звучи, всеки огнеборец е един Джейми Оливър в дома си. Какво по-хубаво от това да ви подготви вкусна вечеря, а вие да си почивате в приятната му компания и да въздишате от наслаждение. Истината е, че пожарникарите редуват промяна след промяна и дружно с сътрудниците си са като едно огромно семейство. Те си готвят, споделят си болките и насладите, оправят се дружно с провокациите на деня. Ето къде се усъвършенстват и кулинарните им умения.

2. Гледат ви като писано яйце
Определено огнеборците обожават да поемат самодейността – по този начин какво го вършат по време на пожари. Свикнали са по този начин и в живота – грижат се за вас като писано яйце, гледат да вършат всичко вместо вас. Така вашето само обвързване е да сте красиви и обичливи.

3. Сръчни са
Все пожарникар е и един съвършен домакински занаятчия. Може да маже, да ремонтира, да сглобява и какво ли още. Опитът в работата го е научил да се оправя с съвсем всичко, което може да съставлява компликация в фамилното гнездо.



4. Романтични са до пристъп, само че не обичат свещи
Единственият пожар, който не биха загасили е този в сърцето на половинката си. Напротив, там ще не помнят за специалността си и ще го оставят да пламти с всичка мощ, до момента в който не изпепели и последната бариера към една дълга сантиментална връзка. Романтичните жестове не са им непознати и постоянно ще се чувствате специфична. Все отново би трябвало да знаете, че не обичат свещи, по-разбираеми аргументи. Така че, в случай че ще вечеряте, по-скоро ще е на мрачно. Но това е още по-романтично нали?

5. Палят се бързо, само че бързо изтляват
Огнените мъже по хипотеза се палят бързо, само че им минава за броени секунди. Така че и да ги ядосате до n-та степен, бъдете спокойни и сигурни, че единствено след момент още веднъж всичко ще е постарому и ще плувате на кораба на огнената обич.

6. Баща фантазия
Отделят внимание и грижи за децата си, повече от останалите бащи, защото имат премного свободно време - работят 24 часа с голяма доза адреналин, а през останалото време разпускат грижовно и търпеливо със фамилията си. Все отново работата им демонстрира какъв брой скъп е всеки момент от живота.

7. Любимци на роднините
Изключително отзивчиви са. Трудните житейски тествания, с които работата им ги среща са ги научили да намират пътя към сърцето на всеки - от дете до възрастен. Общуването с тях ще бъде наслаждение за всички ваши близки и родственици.

8. Супер икономични са
Свикнали са, че облеклата и движимостите нямат голямо значение. Защото елементарно всичко може да бъде изгубено за момент. Ето за какво рядко бихте могли да видите пожарникар, който да изплаща супер скъпо возило или мобилен телефон. Предпочитат да доставят материални удоволствия на тези, които обичат.

9. Те са преносим GPS
Когато сте с тях не се нуждаете от джи пи es. Познават всяка улица във вашия град и могат да изберат най-краткия маршрут, с цел да ви отведат до търсения адрес или пък на сантиментална среща.

10. Като орли

Винаги ще слагат Вас пред себе си. Професионално деформиране.

Така че благи дами, в случай че съумеете да разпалите огъня на любовта в сърцето на пожарникар, подгответе се за най-страхотната валентинка: неговата всепоглъщаща и буйна обич!

Предимствата, благи дами, доближават до вас с горещата помощ на нежната валентинка Таня Костадинова

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР