кадри Нова телевизияРиалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности

...
кадри Нова телевизияРиалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности
Коментари Харесай

Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

кадри Нова телевизия

Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има благоприятни условия на готвач, които да му обезпечат работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи началник Ангелов на „ гладиатора ” в „ Хелс китчън ”, като в думите му нямаше и капка подигравка. Похвалата пристигна откакто някогашният рейнджър сготви съвършено месо от кенгуру.

Според началник Ангелов Гатьо има забележителни качества в приготвянето на всякакво месо. След къса пауза, той непосредствено попита: „ Търсиш ли си работа? ”


`); break case width
Гатьо отвърна, че си има работа, само че на драго сърце би пристигнал в ресторанта на началник Ангелов да готви за шоуто.

„ Аз шоу не върша ”, отвърна хладно шефът на Кухнята на Ада.

„ Ами извънредно време е да се разчупите. Не може все по този начин с гипса ”, отвърна в присъщия си жанр Гатьо и добави, че началник Ангелов изглеждал малко под напрежение.



Звездният тим на Златните съумя да победи Червените в епизода във вторник вечер, само че тя не беше по никакъв начин лесна. Отборът на процедура беше разграничен на две от Александра Гърдева и Бони, които съумяха крепко да се изпокарат. Причината беше, че Бони направи коментар, че „ Ергенът ” демонстрира дъното на женското държание.



Гърдева, която се прочу тъкмо около „ Ергенът ” реагира доста остро. Бони се опита да замаже обстановката с пояснение, че не говорила персонално да нея, а з друга съответна „ ергенка “. Тя обаче не се постара изключително, като сподели, че в действителност изобщо не ѝ пука дали е засегнала Алекс.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР