Кадри: Нова телевизияВарненката Мариела Чобанова стана първата, която събра 40

...
Кадри: Нова телевизияВарненката Мариела Чобанова стана първата, която събра 40
Коментари Харесай

Мариела Чобанова изненада в Черешката с торта с тиквички. Грабна 40 точки

Кадри: " Нова телевизия "

Варненката Мариела Чобанова стана първата, която събра 40 точки измежду участниците от " Хелс Китчън " в " Черешката на тортата " тази седмица. Тази вечер тя бе хазаин на Асен Маджаров, Виктория Зайкова, Емануел Юиджи и Роксана.



Любопитното е, че младото момиче бе рожденичка и получи хубави дарове от своите посетители. 



В началото на предаването варненката призна, че с изключение на суши ресторанта, който ръководи, се занимава и с учене - следва последна година за инженер по превоза.

  

Тя реши да приготви за своите другари азиатска кухня - салата с пилешко филе по азиатски жанр, а предястието бе хрупкава бисквита, която е намазана с крема сирене и пушена сьомга, което е авторско ядене. Основото й ядене бе катсу каре, а също така имаше и хрупкаво суши. Изненадата бе тортата, която бе десерт, и в нея домакинята бе поставила тиквички - нещо, което гостите й по този начин и не съумяха да познаят.



При готвенето началник Иван Манчев я похвали, че се е справила доста добре, като единствената му забележка бе да не повтаря панирано предястие и панирано главно ядене.



След вечерята всички й дадоха по 40 точки и по този начин тя оглави класирането тази седмица. Утре ще готви Емануел, а в петък - Роксана.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР