Кадри БТВЗрителите се сбогуваха емоционално с Бригада нов дом“. Снощи

...
Кадри БТВЗрителите се сбогуваха емоционално с Бригада нов дом“. Снощи
Коментари Харесай

Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ

Зрителите се сбогуваха прочувствено с „ Бригада нов дом “. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, още веднъж доста мощен и изпълнен с страсти, докосващи сърцата на мнозина.

Бригадата благодарение на голям брой доброволци направи един комфортен и комфортен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под управлението на Калин Евтимов подвигна в пъти известността на предаването. Момчетата и Мария Силвестър направиха по този начин, че мнозина с неспокойствие да чакат идната история, която ще опишат.

Времето, което изкарахме дружно беше доста съкровено, показа Мария на прощаване с бригадата. Вие доста добре знаете, че ние си станахме доста близки. Превърнахме се в едно огромно семейство… Всеки от вас има по едно топло, огромно сърце. “
`); break case width


Ако би трябвало да бъда почтен, бях сигурен, че с Мария ще се сработим. Просто го усещах. Така Калин изрази своите и на останалите момчета от бригадата усеща.
Много се веселя, че успяхме да се сплотим в Бригадата. Много се веселя, че надскочихме себе си. Като цяло съм доста впечатлен и в това време съм и доста признателен на момчетата.



Силен сезон! Епизоди, в които си поплаках!Новият началник на Бригадата беше същински и се оправи впечатляващо! Участниците бяха със запаметяващи се изяви,а Мария Силвестър-човекът оркестър!

Чудесни младежи подаряват доста наслада на хора в огромна потребност. Благодаря, че всяка събота Ви чаках с неспокойствие. Е, поплаквах си на всеки епизод, само че бях удовлетворена, че помогнахте на хора в потребност. Държавата я няма за жал!!!

Гледах ви с огромен интерес. Ще ми липсвате. Много стойностен формат. Браво. ❤️

С огромно предпочитание чаках и гледах предаването и ще се веселя,ако продължи отново
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР