кадри bTVЗабавните минути на канапетата в сутрешния блок на bTV

...
кадри bTVЗабавните минути на канапетата в сутрешния блок на bTV
Коментари Харесай

Митко Тасев се скара на Цънцарова, заплаши я с Vihrogon.bg!

кадри bTV

Забавните минути на канапетата в утринния блок на bTV са може би най-интересната част от цялото предаване, по тази причина vihrogon.bg ги следи с интерес. Оказва се, че процесът е двупосочен.



В bTV също наблюдават какво пишем и внимават да не вършат гафове, тъй като знаят, че ще ги хванем. Това призна косвено спортният публицист Митко Тасев, който е в основата на някои от най-забавните истории от така наречен седенки в “Тази заран ”.
`); break case width


Тасев се развика във вторник заран на водещата Мария Цънцарова, че го предизвика, с цел да излезе незапознат пред феновете. Поводът беше неин много почтен въпрос за Григор Димитров.

“Ти ми задаваш въпроси, на които аз се комплицирам и след това наподобявам безразсъден в очите на феновете! Ти си мислиш, че приказваш тука с някой от Народното събрание, от министерски съвет, да го провокираш, да го изнервиш, той да ти се скара и след това “Вихрогон ” и всички останали да напишат: А, Цънцарова – отново скандал! ”, изригна Митко Тасев против колежката си.

През това време, водещата се заливаше от смях.



“Най обичам заран Димитър Тасев да ми се кара! ”, съумя единствено да вметне Цънцарова.

Макар и с усмивка, Тасев продължи да се възмущава, че сътрудниците му го предизвика, като не пропусна да спомене и сътрудника си Пепи Бакърджиев.

Заради неговите чести закачки с командировките по целия свят, Тасев съобщи, че първата работа на Пепи е да му е да прегледа профилите му в обществените мрежи, че да знае къде е ходил и да го разисква.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР