кадри bTVКап. втори ранг Михаил Арабаджиев, който направи запомнящо се

...
кадри bTVКап. втори ранг Михаил Арабаджиев, който направи запомнящо се
Коментари Харесай

Морски офицер от „Стани богат“: В Либерия канибализмът продължава

кадри bTV

Кап. втори сан Михаил Арабаджиев, който направи запаметяващо се присъединяване в „ Стани богат “ още веднъж се появи по bTV и описа стряскащи неща за задачата си като синя каска в Африка по време на епидемията от ебола през 2014 година. Българският „ тюлен “ разкри в „ Преди обед “, че на западното крайбрежие на континента изискванията на живот нямат нищо общо с модерната цивилизация.

В Либерия пътища има единствено в столицата и в цялата страна няма нито един ортодонт, описа офицерът. Канибализмът там продължава да го има, сподели още кап. Арабаджиев. Той добави, че пратениците на Организация на обединените нации там били наричани от локалните „ бяло месо “ и може би има връзка с този факт. „ Там расизмът е в противоположната посока “, разяснява българският боен.



Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев попитаха военният от специфичните елементи, който има опит и в парашутизма,  и с водолазните гмуркания, къде е по-опасно – във въздуха или под водата? Кап. втори сан Михаил Арабаджиев изясни, че и в двете има заплаха, само че във въздуха би трябвало да разчиташ единствено на себе си и да съобразяваш и действаш доста по-бързо.



Но освен военният моряк е привикнал с рисковите сиуации на работа. Неговата брачна половинка, с която ги събира обич от съвсем пръв взор, е работила като стюардеса. Така тя е претърпяла кацане, в което колесниците на самолета не се спускат от първия път. Усещала е и неочаквана турболенция, при която човек може да си счупи врата, в случай че не е с колан.



Кап. Арабаджиев сподели, че след спечелването на 3000 лв. в „ Стани богат “ счита да сбъдне фантазията си и да заведе фамилията си в Австралия и Нова Зеландия. Той желае също по този начин да посети Самоа, където негов другар, с който са се обучавали дружно в Съединени американски щати, работи като началник на граничната полиция. „ Поне ще минете елементарно границата “, пошегува се Сашо Кадиев.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР